Disclaimer

Het Zuiverste Water

Water, na zuurstof de belangrijkste levensbehoefte, waaruit ieder mens voor 70% is samengesteld. Vandaar dat we maar een paar dagen zonder water kunnen. De sterke toename in de verkoop van allerlei soorten bronwater en frisdranken is ook een indicatie voor de grote behoefte van ieder mens aan water.

Zuiver drinkwater wordt steeds schaarser vanwege de sterk toegenomen vervuiling van het milieu. Voor echt lekker en zuiver water bent u aangewezen op andere middelen. Er bestaat weinig duidelijkheid over de kwaliteit van zogenaamd bron- of mineraalwater.

Wat vandaag de dag uit de kraan komt, is natuurlijk prima geschikt voor veel doeleinden. Weliswaar test uw waterleidingbedrijf het leidingwater op meer dan 50 soorten verontreinigingen. Men is echter wel zo eerlijk om toe te geven dat het een steeds groter probleem wordt om een kwalitatief zuiver product bij u af te leveren. Uw leidingwater bevat dan ook een fors aantal verontreinigingen en toevoegingen die op de langere termijn schadelijk kunnen zijn voor uw welzijn.

Na jarenlang onderzoek zijn we blij om u van dienst te kunnen zijn met het onovertroffen omkeerde osmose zuiveringssysteem, dat gegarandeerd voor 99,9% zuiver water levert! Daarmee zal elke lichaamsfunctie het een heel stuk gemakkelijker krijgen.
En...u bent gelijk verlost van gesjouw met flessen water.
Bovendien, voor de prijs per liter zuiver water bent u met dit systeem een heel stuk voordeliger uit.

Terug