Is het Beste Leven voor iedereen weggelegd?
Iedereen vanaf 18 jaar, ongeacht achtergrond of geslacht, kan starten met Het Beste Leven. Wij zorgen voor een adequate begeleiding en training.

Hoe snel heb ik resultaat?
Succes in de Personal Franchise Business is mede afhankelijk van uw kwaliteiten en inzet (parttime/fulltime). Met het Startpakket kunt u direct aan de slag om een bovenmatig inkomen, een zonnige toekomst en een vitaal leven op te bouwen.

Moet ik producten verkopen?
We benutten het vijfvoudige, unieke Personal Franchise Business concept om een welvarend leven op te bouwen. U bent vrij in de keuze om alleen het marketing gedeelte op te pakken, of dit te doen in combinatie met het adviseren en/of verkopen van de unieke producten. Gelijktijdig profiteren u en uw gezinsleden van de kwaliteitsproducten en een betere gezondheid, vitaliteit en schoonheid.

Ben ik er wel geschikt voor?
Dat blijkt meestal bij de eerste kennismaking. Ons trainings- en begeleidingssysteem is erop gericht uw kwaliteiten maximaal te benutten. Naast wekelijkse groepsbijeenkomsten, beschikken we ook over een persoonlijk begeleidingstraject om de benodigde essentiŽle basiskwaliteiten te helpen ontwikkelen en versterken.

Hoe lang krijg ik begeleiding?
Waar dat gewenst is: maanden, jaren, uw leven lang.