De Beste Start


Voor zakenmensen die een unieke franchiseachtige business willen opbouwen zijn er diverse startpakketten en -sets samengesteld. Uw keuze daarin zal afhangen van het vlak van specialisatie waarop u zich wilt begeven en de manier waarop u uw eigen businessketen wilt gaan opzetten. Voor alle pakketten en sets geldt dat u direct gaat profiteren van de hoogst mogelijke kortingen en lucratieve bonussen die niet langer zijn voorbehouden aan de happy few!

Niet voor niets is de quintesence van uw business het getal vijf (of een veelvoud daarvan). Een vijfvoudig werkend concept voor een ruim en gemakkelijk inkomen, vijf basiskwaliteiten waarin u volledig wordt getraind en gecoacht om van uw business een doorslaand succes te maken, een ongekende, ruim 50% profit sharing aan kortingen en bonussen en maar liefst 5 verschillende startpakketten/-sets waaruit u kunt kiezen.

De startpakketten/-sets zijn onderverdeeld in de volgende vijf categorieën:
De Gezonde Leefstijl™, De Vitale Leefstijl™, De Sportieve Leefstijl™, De Mooie Leefstijl™ en een algemene cadeauset.
Vanzelfsprekend krijgt u bij het Startpakket/-set een grondige, persoonlijke introductie, wat gelijktijdig de eerste stap is van uw gedegen trainings- en opleidingstraject. Het is de eerste stap van uw nieuwe, succesvolle carrière.

Onze doelstelling is een bijdrage te leveren aan meer welvaart in uw leven.