Personal Franchise | Inkomen en Tijd | Business | Ondernemer | Compensatie

De Beste Business


Bekende franchise formules in Nederland zijn bijvoorbeeld MacDonalds, De Hypotheker, Etos en C-1000. Dat is de gewone franchiseformule waarbij u zoveel mogelijk producten aan de man dient te brengen om een redelijk inkomen te verwerven. Binnen ons Personal Franchise Business concept is het echter onnodig om achter klanten aan te hollen, grote voorraden aan te leggen, u in de schulden te steken, kostbaar personeel in dienst te nemen en een omvangrijke administratie te voeren.

Ons vijfvoudig concept is gebaseerd op het marketen van business-mogelijkheden. U start als franchisenemer en gaat aan de slag als franchisegever. U leert anderen hoe zij de zakelijke mogelijkheden het beste kunnen benutten en coacht hen daarin. Voor uw inzet ontvangt maandelijks terugkerende bonussen over de behaalde resultaten. Desgewenst kunt u dit combineren met het verantwoord adviseren van de uitzonderlijke producten. U genereert dan inkomen uit genoemde, terugkerende bonussen en uit winst over de verkoop van de door u geadviseerde producten.

Vanzelfsprekend zorgen wij voor een uiterst professionele support en training. Daarmee krijgt u de mogelijkheid uw kwaliteiten zo goed mogelijk te ontplooien en maximaal te profiteren van Het Beste Leven.