Eigenwaarde, vaak ondervoed

De kwaliteit van het element Hout bepaalt de kleur van uw leven


Eigenwaarde geeft de waarde aan die u aan uzelf toekent. Merkwaardig genoeg zullen bepaalde zaken die u van uzelf minder op prijs stelt, door anderen juist als positief worden gewaardeerd. Met andere woorden, uw mening over uzelf is veelal eenzijdig getint en komt voor herwaardering in aanmerking.

Gelukkig is een mening nog geen feit en met enige oefening is het mogelijk uw Eigenwaarde aanmerkelijk te verhogen, zonder arrogant te worden.
Een bepaalde overtuiging over uzelf zit namelijk niet tussen uw oren.
Eigenwaarde heeft op de vrouwelijke binnenlijn direct verbinding met de aspecten Zelfvertrouwen (gele cirkel) en Zelfrespect (witte cirkel). Indien deze twee kwaliteiten uit balans zijn, heeft dat direct effect op de gesteldheid van uw Eigenwaarde. Daarnaast zijn er de invloeden op de mannelijke buitenlijn. Via die verbinding wordt Eigenwaarde gevoed door Innerlijke Liefde (blauw/zwarte cirkel). U kunt zich voorstellen dat uw Eigenwaarde verzwakt wordt door ondervoeding wanneer er te weinig Innerlijke Liefde aanwezig is.
Eigenwaarde beïnvloedt op haar beurt weer de kwaliteit Innerlijke Kracht.

De kringloop via de yanglijn en de invloeden van de yinlijn zijn doorlopende processen, waardoor u steeds de gelegenheid krijgt de vijf basiskwaliteiten beetje bij beetje te verbeteren zodat gaandeweg ook voor u Het Beste Leven™ ontstaat.

Voor het herbalanceren en versterken van de hoeksteenkwaliteit Eigenwaarde kunt u desgewenst rechtstreeks contact opnemen.

Het Beste Leven™