Communicatie

Wat je zegt, ziet, hoort, voelt en denkt, ben je zelf


Uw diepste, innerlijke wijsheid heeft de intentie u op een unieke manier van dienst te zijn om tot realisatie van Het Beste Leven™ te komen. Veelal benut zij daarvoor de fysieke zintuigen. Het kan een ingeving, gedachte, emotie, ervaring en zelfs een fysiek symptoom zijn. Ook 's nachts kan de boodschap duidelijk gemaakt worden - bijvoorbeeld via een droom (zelfs via een zogenaamde nachtmerrie) - en ook de virtuele wereld draagt af en toe een steentje bij. Door u open te stellen voor deze vormen van innerlijke communicatie, opent u de deur naar talrijke ontwikkelingsmogelijkheden vanuit uw zelf.

U kunt die signalen negeren, onderdrukken en/of ontkennen. U kunt net zo goed zo'n kans aanpakken om de boodschap achter de ervaring op te diepen om zodoende meer balans te scheppen in uw leven.
Dat vraagt wel om de ontwikkeling van enkele simpele technieken en de toepassing van De Vijf Elementen.

Ervaringen - in welke vorm dan ook - maken deel uit van zo'n ontwikkelings-
proces. Vanuit onze cultuur worden ervaringen doorgaans ingedeeld in positief of negatief. Werkend met De Vijf Elementen wordt elke ervaring (en elk symptoom) benut om weer een stap verder te komen op de weg van Het Beste Leven™.

Voor de verdere ontwikkeling van de essentiële interne dialoog en eventuele begeleiding kunt u desgewenst rechtstreeks contact opnemen.

Het Beste Leven™