Het Beste Nieuws™


   Agenda

Wekelijks: dinsdag informatieavond over:

Het Beste Leven™ - op basis van innerlijke kracht, zelfvertrouwen, zelfrespect, innerlijke liefde en eigenwaarde. U verdient ook Het Beste Leven™!
Het Beste Welzijn™ - met ondersteuning van De Beste Producten™ van krachtig geconcentreerde, regenererende natuurvoedingsconcentraten.
De Beste Welvaart™ - start met een parttime of fulltime carričre op basis van een uniek, vijfvoudig werkend, franchiseachtig concept dat zijn effectiviteit al ruim 25 jaar heeft bewezen.

Informeer naar de inhoud, locatie en mogelijkheden om aan zo'n Informatie-
bijeenkomst deel te kunnen nemen. Aanmelding vooraf noodzakelijk.


De Mooie Leefstijl™

Alles wat u op uw huid aanbrengt, komt uiteindelijk in uw lichaam terecht en beďnvloedt indirect uw gezondheid. Indien u uw gezondheid en schoonheid serieus neemt, kiest u voor producten op natuurlijke basis. Het full color boekje De Mooie Leefstijl™ geeft een kompleet overzicht van natuurlijke schoonheidsproducten die onder de namen Kandesn® en Oi-Lin® beschikbaar zijn.
Voor iedereen die zijn uiterlijk en innerlijk een gezonde uitstraling wil geven!


   Spotlight:

Gezond en vitaal het najaar door

De wereld is alweer in de ban geraakt van een virus. Dat zegt veel over de kwetsbaarheid van ons doorsnee immuunsysteem. Met name in het najaar lijkt de mens kwetsbaarder dan ooit voor virussen en andere aandoeningen.
Lees meer...